De Beweegfabriek.  

Brengt je in Beweging

Coaching

De Beweegfabriek wil haar kennis, inzicht en ervaring beschikbaar stellen voor jou. De kracht van De Beweegfabriek ligt in de combinatie van Lichaam en Geest. Op welke wijze hebben deze invloed op elkaar en waar ligt de ingang naar verbetering? 

Het is een vicieuze cirkel waarin je soms verstrikt raakt. De Beweegfabriek is bijzonder goed in staat de verstrikking voor jou en samen met jou te ontwarren. Telkens weer wordt de combinatie gemaakt tussen analyse en oefening. Wat gebeurt er, waarom gebeurt het en wat kan je er ZELF aan doen?

Herken jij je in deze quotes:

- Ik wil wel graag bewegen, maar ik kom er niet toe. 

- Als het wat rustiger is ga ik beginnen.

- Ik ben nu zo gespannen, bewegen is nu echt te veel van het goede.

- Ik heb zoveel lichamelijke klachten, bewegen lijkt onmogelijk.

- Ik wil eerst leren ontspannen, dan komt dat bewegen daarna wel. 

Coaching 'The coffee is on me'

Ben je nieuwsgierig, maar wil je eerst weten of het 'klikt' en of De Beweegfabriek iets voor jou kan betekenen?

Mag ik je dan uitnodigen voor 'The coffee is on me'. We spreken af om samen een kop koffie te drinken zodat ik je kan vertellen wie ik ben, hoe ik werk en wat dit voor jou kan betekenen en de koffie is dus 'on me'. 

Als tegenprestatie van jou vraag ik je naam en e-mailadres. Wil je deze invullen in het contactformulier? Vul bij bericht in dat je een afspraak wilt maken voor 'The coffee is on me'. Ik neem binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken. 

Wil je direct aan de slag? Dan koop je een coaching-strippenkaart (Tarieven) en maak je direct een afspraak. Een afspraak duurt 1 uur en kan zowel thuis als op locatie plaatsvinden. De strippenkaart is oneindig geldig, maar wordt bij aanvang (eventueel in vooraf afgesproken delen) betaald. 

Ben je nieuwsgierig geworden en/of wil je aan de slag? Vul je gegevens in in het contactformulier en ik mail of bel binnen 24 uur voor een afspraak.