De Beweegfabriek.  

brengt je in beweging

Workshop Vitaliteit begint met 1 stap 

Vitaliteit is een optelsom van verschillende factoren. Bij elke persoon is de verhouding anders en ook b.v. persoonskenmerken en sociale context zijn medebepalend voor het resultaat van de optelsom der delen. Waarom is vitaliteit nu zo van belang voor jou? Vitaliteit is synoniem voor veerkracht, levenslust en energie. Iets waar het je op dit moment min of meer aan ontbreekt wellicht. Als jouw vitaliteit niet naar jouw wens is kost het extra veel moeite om in actie te komen. Tijd om eens kritisch over jouw vitaliteit na te denken en te leren waar voor jou mogelijkheden en kansen liggen op weg naar meer vitaliteit.

In de workshop krijg je inzicht in de verschillende aspecten van vitaliteit en hoe deze zich tot elkaar verhouden. De metafoor die daarvoor wordt ingezet is ‘de olielamp’. Allerlei vragen in relatie tot de brandstof, vlamsterkte en voor wie jij de olielamp laat branden helpen je om inzicht te krijgen in jouw huidige situatie met betrekking tot vitaliteit. En belangrijker, de oefening geeft je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op weg naar meer vitaliteit. Jouw 1 e stap is gezet!

Als je naar aanleiding van de workshop enthousiast bent geworden en je wilt écht met jouw persoonlijke vitaliteit aan de slag dan kun je een individueel traject, gericht op vitaliteit volgen met 10% korting bij De Beweegfabriek.

 

Zowel de workshop als het individuele traject zijn op basis van de ‘Vitaliteitsbijbel, op weg naar vitaliteit in 9 stappen’, Paul Wormer 2016 

Herkenbaar? Start nu