De Beweegfabriek.  

brengt je in beweging

Wie ben ik? 

Jolinda Glaudemans, coach, trainer, adviseur en docent evenals oefentherapeut Mensendieck en (kinder)slaapoefentherapeut. Een veelzijdig persoon, enthousiast, vooruitstrevend, loyaal en als ondernemer een pionier en vindingrijke creator. 

Mag ik mijn motivatie, kennis en kunde inzetten voor jou? 

Wat ik meeneem is ruim 20 jaar werkervaring. Ik heb altijd als individueel behandelend oefentherapeut gewerkt en daarnaast als slaapoefentherapeut, senior trainer in het bedrijfsleven, vakdocent op de opleiding voor oefentherapie Mensendieck en bovenal als zelfstandig ondernemer. Op dit moment sta ik opnieuw in de praktijk als oefentherapeut Mensendieck en (kinder)slaapoefentherapeut, ben ik actief in het bedrijfsleven en in inwonersprojecten gericht op vitaliteit.

Mijn specialisme is functionele toepasbaarheid van vitaliteit en gezond bewegen. In de jaren heb ik dit aangevuld met kennis en ervaring over de rol van ontspanning en rust en hoe dit daadwerkelijk te bereiken in het dagelijks leven. Daarnaast heb ik mij verdiept in het belang van gezond eten. Ik kies samen met jou de meest passende manier om te werken aan jouw wensen en doelen. Ik coach je om dit daadwerkelijk toe te passen in jouw dagelijks leven. 

Als vernieuwer mét ruim 20 jaar ervaring denk ik speels, snel en buiten de kaders en weet daarmee jouw vraag te transformeren in jouw oplossingen. Jouw vraag is mijn uitdaging! 

Tot snel!