De Beweegfabriek.  

brengt je in beweging

Workshop Gedragsverandering, een proces!

Ik weet wel hoe het moet, maar het lukt mij niet want……

Ik heb al zoveel geprobeerd, maar niets werkt echt……

Ik ben niet sterk genoeg…..

Elke maandag begin ik weer opnieuw……

Gedragsverandering is een proces en heel lastig, dat klopt en dat mag je ook echt vinden! Het zou helpen als je iets meer snapt van het proces van gedragsverandering, hoe het werkt tussen je oren en waar jouw kansen liggen om het aan te pakken.

In de workshop leer je dat gedragsverandering daadwerkelijk een proces is meet voorspoed en tegenslag. Het wordt beïnvloed door zowel externe als interne factoren. Factoren die deels binnen jouw en deels buiten jouw verantwoording liggen. De kunst is om toch de juiste balans te vinden en te houden om daadwerkelijk gedragsverandering in gang te zetten en houden. Gedragsverandering begint bij inzicht in de factoren die voor jou relevant zijn en van invloed zijn, jouw waarden en doelen die daartoe bijdragen. Belangrijk is om je daarbij te realiseren dat een positief portie vitaliteit erg helpt om het gedragsveranderingsproces keer op keer goed te doorlopen. En net als bij vitaliteit, gedragsverandering is alleen realistisch als je begint met 1 stap en de volgende klein en haalbaar maakt.

Ben je geraakt door dat wat je hebt geleerd in de workshop en wil je echt met jouw gedragsveranderingsproces aan het werk? Dat kan in een individueel coaching traject. Dit traject kan met 10% korting gevolgd worden bij De Beweegfabriek.

Zowel de workshop als het individuele traject zijn gebaseerd op en geïnspireerd door het gedachtegoed van de Balm academie en worden in overleg met hen telkens aangescherpt en bijgesteld.